Home

feb. 2, 2018

TÄVLINGAR.


Kommande tävlingar vi i Zenshinkai kommer att delta i är dom som står på hemsidan under fliken "läger och tävlingar".
Kategori: General
Skrivet av: Joel

Det finns framför allt 2st Kata tävlingar i år för barn/ungdomar som rekomenderas för nybörjare som vill börja tävla och lära sig tävla där klubben går in och sponsrar dom tävlande. 18 MARS OCH 22 APRIL.Vi kommer köra kata ungf.10-15min varje tränings pass för att "trimma" eran kata/kator.  

Den första tävlingen som vi skall försöka att åka till är i Gislaved, den är för helt nya barn/ungdomar som vill lära sig tävla och där tävlingen är anpassad efter den tävlandes bältes grad. Den går i Gislaved (nära) och så snart som den 18 Mars. Där kan ALLA barn/ungdomar vara med och tävla oavsett bältesgrad och kan man bara följden på sin/sina kator till sin bältesgrad så kan man vara med.(Här får alla pris).

Den 7 April så har 2st klubbar i Sverige (Hylte och Hässleholm) blivit utmanad av 3st klubbar i Danmark på tävling och då i Kumite och Kata. Här kan man vara med i kata och Gohon Kumite (samma kumite som man graderades med), fri fight är för lite högre graderade. Kraven på dom som vill tävla i kata och kan åka med till Danmark är att man kan följden utan problem på Heian Shodan och Heian Nidan och vill man tävla i Gohon Kumite så skall man kunna följden där också utan problem. På denna tävlingen så ställs det lite högre krav och givetvis sponsrar klubben denna tävling för dom som är med och tävlar.

Jag (Joel), Tomas Svahn och Paula Casadei (Karlskrona) annordna en kata tävling i Älmhult för 6året i rad där det förra året var 170st barn/ungdomar med och tävlade. Det är en perfect tävling att vara med på som "nybörjare". Den 22 April är tävlingen (Här får alla pris).

Det kommer finnas en anmälnings lapp till varje tävling på anslagstavlan i Gamla hallen dom hängs upp ungf. 2 veckor innan tävling, har ni frågor så ring eller prata med Joel på någon träning.

 

 Nästa sida: Shotokan karate